Komplett megoldás távfelügyelet biztosítására

Távfelügyelet
Távfelügyelet

A régebbi riasztórendszerek ma már csak a szomszédok idegesítésére alkalmasak. Egy gyakorlott betörő pillanatok alatt feltöri, és még csak zajt sem csap vele. Ha nem elég rutinos a tolvajunk, és mégis megszólal a riasztónk hangja, akkor sem fog senki helyettünk intézkedni, maximum idegesen várják a szomszédok, hogy legyen már csend.

Ha hatékony védekezést szeretne, akkor a távfelügyelet a megoldás. A rendszer önt, vagy a felügyelettel megbízott személyt, diszpécserközpontot értesíti, esetleg egyszerre mindkettőt. A régebbi konstrukciójú riasztórendszereket nagyon könnyen ki lehetett iktatni, elég volt elvágni egy pár vezetéket, és ehhez nem kellett dörzsölt bűnözőnek sem lenni. A modernebb eszközök észlelik a feltörési kísérletet, azonnal értesítést küldenek, ezért már a próbálkozásnál lebukik a betörő. A távfelügyelet azonban nem csak lakásunk vagy üzlethelyiségünk megóvására alkalmas. A gépjárművek védelmére is megbízható rendszert dolgoztunk ki, mely GPS-es nyomkövetőt is tartalmaz, valamint a gépkocsi távoli blokkolására is alkalmas. Family Life Pack csomagunk legnagyobb előnyének azt tartjuk, hogy a gépkocsik, otthonok védelme mellett szeretteiről is gondoskodhat egyetlen szolgáltató segítségével.

A pánikjelzővel kiegészített Mobil Egészségőr készülékünk egészségügyi alap vizsgálatok mérésére, adatainak kiértékelésére is alkalmas. Oldalunkon részletesen is tájékozódhat a csomag egyes elemeiről, hiszen azok külön külön vagy egyetlen egységként is igénybe vehetőek. Teremtsen komplett biztonsági rendszert szerettei, értékei köré.