Kiválóan működik a Logitech vezeték nélküli billentyűzet

Logitech vezeték nélküli billentyűzet

A régi és mai játékosok is biztosan ismerik a Logitech céget, amelyik már húsz éve is olyan billentyűzeteket és egereket gyártott, amelyekben csalódni nem lehetett.

Ezt az elvet követve, a cég piacra dobta a Logitech vezeték nélküli billentyűzet számítógép tartozékot, amelyik szintén remekel a tartósságban, kezelhetőségben és fejlettségben. Sokan úgy tartják, hogy bizony nehéz lenne jobbat letenni az asztalra a Logitech vezeték nélküli billentyűzet típusnál. Nagy előnyei közé sorolható a gyors válaszidő, a sajátos design, a sok makró és rengeteg szoftveres opció. A korszerűséget bizonyítja, hogy a mechanikus billentyűzetben gyakorlatilag minden megvan, amire csak szüksége lehet az embernek játék közben, kategóriától függetlenül.

Ezért ez megállja a helyét az FPS, RTS és MMORPG játékok tekintetében is. A Logitech vezeték nélküli billentyűzet először mutatta be azt a bizonyos, ma már elengedhetetlen dedikált játékmód gombot, amelyik képes a Windows gombot is letiltani. Ez az MMO játékoknál elképesztően fontos lehet, hiszen egy rossz mozdulat után az egész játékot le lehet kicsinyíteni.