Hajdúszoboszló szállás az ÚtiSúgó ajánlásával

Hajdúszoboszló szállás
Hajdúszoboszló szállás

Hajdúszoboszló a mélyből feltörő gyógyvizéről híres és a hírneve folyamatosan csak növekszik, egyre több külföldi turista is ellátogat az Alföld északi részén fekvő településre. Itt találkozik Magyarország három jellegzetes tája, a Hortobágy, a Hajdúhát és a Sárrét- Berettyó vidéke és csodás összhangot alkot. Az ÚtiSúgó a Hajdúszoboszló szállás legjavát kínálja, lehetőségeket a szezonra vagy akár az utószezonra, mert egyre többen választják pihenésre az őszi időszakot, a nem rugalmas munkaprogramok miatt. A hajdúszoboszlói jódos, brómos, konyhasós gyógyvíz számos betegségre lehet gyógyír, vagy enyhíti a panaszokat.

Nemcsak a gyógyulni vágyók választják a hajdúszoboszlói fürdőket, mert a gyermekek és a fiatalok is megtalálják a legjobb szórakozási lehetőségeket és garantáltan nem válik unalmassá az ott töltött idő. A 30 hektáron elterülő park strandja május 1-től szeptember 30-ig tart nyitva és várja a kikapcsolódni vágyókat. Nagyszerű lehetőségek, Hajdúszoboszló szállás és pihenés a festői környezetben, amely minden percben békét és megnyugvást sugároz. Igazi mediterrán hangulatot teremtenek a strandot körülvevő pálmafák, de a gyermekek nagy kedvencei a vízilovak, fókák és teknősök, valamint a csúszdák kavalkádját tartalmazó kalandpark.

A 13 medence kivétel nélkül nagy népszerűségnek örvend, minden korosztály kedvére választhat a különböző élménymedencék, úszó,- hullám,- pezsgő,- és gyermekmedencék közül. Már online is megtalálhatóak a Hajdúszoboszló szállás lehetőségei, amelyek közül mindenki kedvére válogathat. Nyári akciók, amelyeket még az utolsó percben is érdemes kihasználni! Mit ér a hatalmas hőség és napsütés, ha nem tudunk egy kicsit a vízparton nyújtózni és élvezni a nyár csodás pillanatait?