Hagyományos ízű a fehérje palacsinta

Fehérje palacsinta
Fehérje palacsinta

Az édességet szinte mindenki kedveli. Sajnos nem mindenki engedheti meg magának. Vagy olyan mennyiségben nem, ahogyan szeretné. Ezért készült a fehérje palacsinta keverék. Ugyanis ennek nagyon magas a fehérjetartalma és minimális a szénhidráttartalma.

Ezért nagyszerűen megfelel a fogyókúrák során, de azok számára is, akik valamilyen okból kifolyólag nem szeretnének, vagy korlátozottan fogyaszthatnak szénhidrátokat A fehérje palacsinta már egy elkészített keverék, amely 1 kg-os csomagolásban kapható.

A sütés után tetszés szerint tovább ízesíthető. A bizonyos határokig megemelt fehérjefogyasztás hozzásegít a zsírok nagyobb fokú elégetéséhez. Ezért is dolgoztuk ki ezt a speciális keveréket.

Azt nem állítjuk, hogy egy fogyókúra során mindenből úgy és annyi fogyasztható, mint a hízókúra során, de sok étel összetételén lehet változtatni oly módon, hogy az kevésbé legyen hizlaló, és az alapízben ne legyen lényeges eltérés. Ez a fehérje palacsinta titka is. A palacsintaállag és -íz megmarad, csak az összetétel lett más.