Fizetés a mobilunkkal

Mobil fizetés

Az elmúlt ötven évben olyan szinten megváltoztak az emberek vásárlási szokásai, amit ez előtt el sem tudtak volna képzelni. A bankok és a mobil telefonok elterjedésével a fizetési módozatok is nagyot változtak, ezért mindkettő érdeke, hogy minden amit a mobil fizetésről tudni lehet a vásárlók tudtára jusson.

Az emberek annak idején már a bankkártyával való fizetést is eléggé szkeptikusan fogadták, mégis olyan szinten bevált, hogy ma már szinte nincs is üzlet, amelyikben ne lehetne így egyenlíteni a számlát. A mobillal való fizetést már többen be akarták hozni a köztudatba, mégis a lavina akkor indult el igazán, amikor az Apple behozta az Apple Pay szolgáltatást.

A bankokkal való együttműködés keretében ezt szépen fel is futtatták, több fejlett országban. Nálunk még mindig inkább a bankok által biztosított lehetőségek terjedtek el a leginkább. Minden amit a mobil fizetésről tudni lehet a bankok weboldalán is elolvasható, ugyanakkor személyes tanácsadást is vállal szinte valamennyi, ha betér hozzájuk érdeklődni.