Elegáns Daniel Wellington óra nőknek

Daniel Wellington óra

Digitális világunk miatt sokan a telefonról vagy a számítógépről lesik le a pontos időt, azonban a klasszikus karóra mégis csak elegánsabb viselet és mai napig sokak használják.

A Daniel Wellington óra nemcsak elegáns és klasszikus, de divatos is egyben. Kiváló kiegészítője lehet egy irodai vagy ünnepi outfitnek. Ajándéknak is remekül beválik, amennyiben női szeretteinknek készülünk születésnapra vagy névnapra meglepetést kínálni. Az elegancián és a trenden túl, a karóra mindig személyesebb ajándék, mint bármi más, ezért ha éppen vásárolni készül, most nagyon egyszerűen meg tudja ezt tenni. A honlapunkon található Daniel Wellington óra mindegyike finom, kidolgozott modell, plusz előnye, hogy tartós és garanciával kerül ki a gyártósorról.

Az órák elemmel működnek, valamint minőségi japán kvarc Miyota szerkezettel vannak ellátva. A Daniel Wellington óra fedőlapja ásványi üveg, mérsékelten karc- és ütésálló. Bár ezek a modellek cseppállók, érdemes odafigyelni arra, hogy csak fröccsenő víz ellen védettek.