Divatos zakó viseletek

Zakó
Zakó

A férfiak ruhatárának vannak örök darabjai is. Fontos, hogy ezekből mindig legyen otthon egy két darab, hiszen minden időben jól jönnek. A klasszikus darabokról sem feledkeztünk meg, amit egy laza nyári este vagy egy üzleti vacsora során is fel lehet venni. Fontos, hogy ezek a darabok roppant divatosak maradnak, még akkor is, ha hosszú évekig használjuk őket.

A zakó egy örök darab, főleg akkor, ha tükörbársonyból készül. Bármilyen színű árnyalatot el tudunk fogadni és biztosak lehetünk abban, hogy nem fogunk a választásunkkal mellélőni. A színharmónia minden esetben fontos tényező, de egy zakó mindenhez jól passzol.

Egy inggel vagy vékony garbóval rendkívül jól illik. A kordbársony zakó laza, sportos hatást kölcsönöz viselője számára. Két gombos megoldással legyen ellátva, így egyszerűen kombinálható egyéb ruhadarabokkal.

Elegáns, de akár kardigánnal, pulóverrel, farmerrel is hordható. Kényelmes viseletnek számít a pamut zakó, amibe dolgozni is bejárhatunk. A klasszikus szövetzakókat különleges eseményre tudjuk ajánlani.