Bútorszállítás kompromisszumok nélkül

bútorszállítás
Bútorszállítás

Nem akármilyen feladattal találjuk magunkat szemben akkor, hogyha egyik lakásból a másikba át kell vinnünk egy szekrénysort, esetleg ebédlőasztalt székekkel.

Az értékes bútordarabok könnyen megsérülhetnek rakodás és szállítás közben. Arról nem is beszélve, hogy a szakszerűtlen bútorszállítás közben a saját épségünket is kockára tesszük. Megéri? Nincs olyan értékes bútor, amiért kockáztatnunk kéne, hiszen senki sem szeretne lebukdácsolni a lépcsőn 1-2 emeletet.

A bútorszállítás sokkal könnyebben megoldható, mégpedig nem kell mást tennünk, mint igényelni a tutiteher.hu szolgáltatását. Ebben minden benne van, amit csak szeretnénk a bútorszállítással kapcsolatban. Az ügyfelek maximális elégedettsége érdekében a bútorszállítók úgy vigyáznak az adott tételekre, akár a hímes tojásra.

Ügyfélként akkor járunk a legjobban, hogyha telefonon előzőleg egyeztetünk és közöljük az igényeinket a bútorok elszállításával kapcsolatban. Így elkerülhetőek a nem kívánt félreértések, ami mindkét fél előnyére válik.