Az iratmappa, mint reklámhordozó több szempontból is előnyös

Iratmappa reklámajándékként

A reklámajándék akkor a leghatékonyabb, ha olyan tárgyról van szó, ami gyakran előkerül és akár nap mint nap is emlékezteti a tulajdonosát arra, hogy kitől is kapta a szuvenírt. Ugyanakkor érdemes egy kicsit a kreativitást is bevetni, mert az elcsépelt, mindenki által kiaknázott ötletek már nem hoznak akkora forgalmat.

Az iratmappa, mint reklámhordozó igazán remek alternatíva. Annak ellenére, hogy gyakran használják irodai, sőt, otthoni környezetben is, mégis kevesen döntenek ezen lehetőség mellett. Ráadásul az iratmappa, mint reklámhordozó igen nagy felületnek számít, így a logó és az elérhetőségek jelentős méretekben jelenhetnek meg rajta.

Sőt, akár egy plusz felirat vagy mottó is felkerülhet rá, amivel még inkább fel lehet hívni a figyelmet az adott cég munkásságára, szolgáltatásaira, termékeire. Lehet játszani a színekkel, mintákkal, így akár egyedi ajándék is születhet belőle. Tehát az iratmappa, mint reklámhordozó nagyszerű lehetőségeket rejt, amit érdemes kihasználni, ha népszerűsíteni szeretné a vállalkozását.