Amit a LiuGong földmunkagépekről érdemes tudni

LiuGong földmunkagépek
LiuGong földmunkagépek

Az építőipar, a mezőgazdaság, a hulladékfeldolgozás vagy a földmegmunkálás, a tereprendezés nem lenne ennyire fejlődőképes és gazdaságos az olyan korszerű földmunkagépek nélkül, amihez napjainkban hozzá lehet jutni.

Mivel a Best Machinery Kft. megalakulása óta kifejezetten elismert gyártótól származó munkagépeket forgalmaz, nem hiába esett a választás kiemelt termékként a LiuGong földmunkagépekre. A LiuGong gyártóként 50 éve van jelen a piacon és napjainkban 83 országba szállítja kiemelkedő minőségű földmunkagépeit. A márka a legkülönfélébb gépeket gyártja és a forgalmazók világszerte csak pozitív visszajelzéssel találkoznak, hisz a gépek minőségi alkatrészekből állnak, mégis meg tudják tartani a megfizethető kategóriájú címet.

A földmunkagépeket forgalmazó Best Machinery Kft. ezért teszi le voksát a LiuGong gyártó mellett, legyenek azok a gépek homlokrakodók, kotrók, dózerek, gréderek, csúszókormányzású rakodók vagy kotró-rakodók, mert a márka hosszú élettartamot és minőséget takar.

A LiuGong földmunkagépek CE minősítéssel rendelkeznek, emellett a folyamatos szervizelést és alkatrész ellátást a forgalmazó biztosítja, ami még egy érv az itt vásárolt munkagépek mellett.

A LiuGong egyike a világ vezető földmunkagép gyártóinak, de a homlokrakodók területén nyugodtan kijelenthetjük világpiaci vezető szerepet tölt be. Ami nem csoda, ha azt vesszük alapul, hogy a szállítmányozásban vagy az építőiparban a homlokrakodóval végzett munka milyen jelentőséggel bír. Ehhez még hozzávehetjük, hogy a gyártó saját fejlesztőrészleggel is rendelkezik, így a munkagép választék folyamatos frissítése és az innováció biztosított.