Alakformáló harisnya a kifogástalan megjelenésért

A tökéletes alakot nagyon nehéz elérni, bár folyamatosan törekszünk rá, mégsem sikerül mindig, ezért különböző kiegészítőkkel próbáljuk eltüntetni az itt-ott megjelenő súlytöbbletet. Pontosan erre való az alakformáló harisnya, ami formálja a hasat, a csípőt és a combokat.

Használata által elfedhetőek a kisebb pocakok és kifogástalan megjelenés érhető el. Sokféle alakformáló harisnya található meg a gabriellaharisnya.hu online üzletben, például a Secret Shaper 20 DEN, koffeines darab.

Ez azért jelent kiváló választást, mert a fonalába juttatott mikrokapszulákból testhő hatására koffein szabadul fel, ami segíti a cellulitisz csökkenését a bőrön áthatolva.

Hosszú élettartamú és kivételes rugalmasságú ez az alakformáló harisnya, lévén, hogy lapos varrással és duplán burkolt Lycra fonalból készült. A termék 5-ös méretben is kapható a webshopban. Az összetétele 85% poliamid és 15% elasztán, ráadásul 4 szín és árnyalat közül választhatnak azok, akik az alakformáló harisnya kategóriájából erre a modellre szavaznak.