Advent Bécs vonat helyett ajánljuk a buszos megoldást

Advent Bécs vonat
Advent Bécs vonat

Azzal valószínűleg sokan tisztában vannak, hogy az adventi időszakban nem egyszerű Bécsbe vasúton eljutni. Az utazást nemcsak az időjárás nehezíti, hanem a tömeg és gyorsan fogyó jegyek is. Az advent Bécs vonat helyett ajánlott inkább egy utazási irodát választani abban az esetben, ha valaki turistaként szeretné megtekinteni az osztrák fővárost.

A kirándulást sajnos könnyen el tudja rontani az, ha egymás hegyén-hátán utaznak az emberek, éppen ezért kérni kell az Euro-Travel segítségét abban az esetben, ha valaki Bécsbe szeretne jutni. Az utazási iroda minden hétvégén indít buszokat a belvárosba, éppen ezért mindenki számára jó választás lehet ez az opció.

Ráadásul az odaút nem is drága, éppen ezért anyagi szempontból sem jár rosszul, aki az advent Bécs vonat helyett a buszos megoldást választja. Igény esetén az Euro-Travel részéről városnézésre is van lehetőség, tehát Ön turistaként jobban jár, mint ha a vasútállomáson leszállva rögtön gyalog indulna el Bécs felfedezésére.

Természetesen az Euro-Travel az utazók számára szabadidőt is biztosít és csak este, sötétedés után következik az indulás Budapestre. Az advent Bécs vonat szolgáltatásait itt sem kell tehát igénybe venni, ami nagy szerencse, hiszen ilyenkor rengetegen próbálnak visszajutni vasúton Magyarországra.