Adó 1 százalék utalása egy alapítványnak

Adó 1 százalék
Adó 1 százalék

Biztosan Ön is elgondolkodott már azon, hogy kit támogasson az adója egy részének felajánlásával. A figyelmébe ajánljuk a Daganatos.hu Alapítványt, amely abban segít, hogy a leukémiában küzdő gyermekek meggyógyulhassanak.

Az adó 1 százalék nagy támogatást jelentene a betegeknek, ezért idén utalja nekik a pénzt. A számlaszámra érkezett összeg felhasználása igen sokrétű, hiszen rengeteg szempontból van szükség segítségre. Az adó 1 százalék hasznos lehet, ha a kis betegek családja támogatásra szorul.

(Ne feledjük el, hogy nagyon nehéz egy daganatos gyermek gondozása.) Ugyanakkor a kórházak felszereltsége sem tökéletes, tehát nekik is jól jön a támogatás. A felsoroltakon kívül kell a pénz a kutatások finanszírozására is. Ennek tükrében egyértelmű, hogy az adó 1 százalék átutalására igen nagy szükség van.

Kérjük tehát, hogy az összeget a 18118236-1-41 adószámmal rendelkező, Daganatos.hu Alapítványnak utalja. A betegek nagyon hálásak lesznek, hiszen esélyt kapnak a gyógyulásra, Ön pedig azt érezheti, hogy a segítségének köszönhetően sokkal jobb hellyé válik a világ.