A kórházakban lévő használt ultrahang

Gazdaságos megoldás  a használt ultrahang bérlése
Gazdaságos megoldás a használt ultrahang bérlése

Egy megfelelően működő orvosi műszer sokszor életeket is menthet. A használt ultrahang bérlése igen népszerű úgy a kórházakban, mint a magánrendelőkben, de még a mentőautókban lévő hordozható ultrahangos műszerek is legtöbbször már másodkézből kerülnek a hazai orvosok gyógyító kezei közé.

A www.ultrahangberles.hu weboldalon, csak és kizárólag bevizsgált és tökéletesen működő orvosi eszközök és gépek kerülnek megjelenítésre. 

Mivel az újonnan megvásárolható készülékek ára igen borsosnak mondható, ezért Magyarországon igen népszerűvé vált a használt ultrahang megvásárlása vagy éppen bérlése. Az egészségügyi ellátásra a magyar állam költségvetése, az igényekhez viszonyítva igen keveset fordít, ezért a különböző fővárosi illetve vidéki klinikákat irányító főorvosok és igazgatók előszeretettel döntenek, a sokszor életeket mentő, nélkülözhetetlen eszközök, készülékek bérlése mellett.

Egy kórházban a használt ultrahang nélkülözhetetlen a betegségek diagnosztizálásában, illetve az várandós asszonyok magzatának vizsgálatát is ezzel a készülékkel végzik el a nőgyógyászok.