A gurulós állványok előnyei és hátrányai

Gurulós állványok

Az építkezéseken és felújítási munkálatok során is nélkülözhetetlenek az állványok. Azonban sokszor az össze- és szétszerelésük több időbe kerül, mint a feladat, amit éppen el kell végezni ezeken állva. Ezt leginkább a gurulós állványok révén lehet a leginkább kiküszöbölni, mert akármennyire is meg van tervezve a munka, mindig lesz olyan lépés, amikor csak pár percért kell összeállítani, majd szétszedni egy emelvényt.

Ugyanakkor, a gurulós állványok alkalmazásához kellenek bizonyos körülmények, ezért ezek sem vethetőek be bármikor. Ahol nem sík a terep és nem elég sima a felület, ott több bajt és fejtörést okoznának, mint amennyi időt meg lehetne spórolni, tehát át kell gondolni, hogy mikor kerüljenek használatba a hagyományos és mikor a gurulós állványok.

Amennyiben nem biztos magában, akkor a stabilepito.hu oldalon rengeteg hasznos információt szerezhet ebben a témában, illetve a cég munkatársaitól is kérhet szakszerű segítséget. Informálódjon és kérjen árajánlatot, amennyiben eldöntötte, hogy mi lenne Önnek a legelőnyösebb!