Mintás harisnya a bevállalósoknak és a szelídeknek

Szexi hálóing

A pozitív önértékelés sarokköve az, hogy még akkor is érezze elégedettnek magát az ember, ha nem illik bele a szociálisan elvárt tökéletes képbe. Remek példája ennek az, amikor súlyfelesleggel rendelkező hölgy belebújik a szexi hálóing mindent megmutató anyagába és fantasztikusan néz ki benne, annak ellenére, hogy nem egy topmodell.

Ami pedig a hab a tortán, hogy ő is csodásan érzi magát a hálóingben. Ekkor tudja igazán megmutatni magát valaki. Ha tudja viselni azt, ami jól áll neki. De valójában az ilyen ember egy zsákvászonban is jól mutat, hiszen mindenben jól érzi magát. A szexi hálóing pedig még rátesz egy lapáttal.

Nem muszáj ez égő vörös legyen. Lehet akár fekete, vagy krémszínű is. Nem ezen áll vagy bukik, hogy melyik szexi hálóing lesz majd az igazi. Az lesz a befutó, ami közel áll a szívéhez, amiben kényelmesen ellehet akár több órán keresztül is. Miért venne tehát magára egy régi, elnyúlt pizsamát, ha van egy dögös hálóingje is?

Hozza ki magából a legtöbbet, még akkor is ha csak a reggeli kávé látja mindezt. Ha van egy egyszerű ruhája, akkor is tehet bele egy csavart mintás harisnya viselésével. Az unalmas összeállítás így lesz bohókás és elegáns egyszerre. Sőt, dögös is lesz, csupán egy combon felkúszó szemet gyönyörködtető vékony sávtól.

Ez optikailag megnyújtja a lábat és oda fókuszálja a tekinteteket. Szinte nincs is olyan hölgy, akinek ne állna jól az ilyen mintás harisnya. Bátorság kell a viseléséhez, de ez mindig kifizetődik. Egy kis pajkosság és merészség kell a mindennapokba ahhoz, hogy teljes mértékben élvezni tudja az életet és ki tudja használni a lehetőségeit.

Mindenki eldöntheti, hogy melyik az a mintás harisnya, ami éppen megfelel neki. Ha a vastagot szereti, ami nem sokat enged láttatni a bőrből, akkor sem kell lemondania ezekről a csodás darabokról. A színekkel, textúrákkal és mintákkal ugyanúgy játszhat. Látványos tud lenni egy ibolyaszínű mintás harisnya is, amelynek az oldalán csavart minta fut végig. De akár egy fekete is, amibe ezüstszálakat fűztek.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.