Honor 9 fólia átlátszó formában

Honor 9 fólia

Nagyon kellemetlen, ha a frissen vásárolt mobiltelefonunk megkarcolódik. Utólag már sajnos nagyon nehéz vagy reménytelen segíteni ezen a problémán, ezért inkább a megelőzésére kell törekednünk.

A Honor 9 fólia remek vétel, tehát minél hamarabb sort kell keríteni a megvásárlására a premium-mobil.hu oldalon. Mivel teljesen átlátszó, ezért semmi nem fogja eltakarni a kijelzőt használat közben. Az edzett üveg véd az erőbehatások ellen. Így nem kell annyira félnünk attól, hogy a leesés hatására elcsúnyul.

A Honor 9 fólia védelmet nyújt a zsebben történő tárolás esetén is. Ennek köszönhetően, nem fogják a kulcsok összekarcolni a kijelzőt. A folyadék ellen szintén jól jöhet a felragasztása. Bár teljes védelmet nem nyújt, mégis megóvva a telefont az eső miatti beázástól.

A Honor 9 fólia ára nem túl magas, ezért mindenképpen érdemes a megvásárlása mellett döntenünk. Néhány napot követően meg fog érkezni a címünkre. Garanciálisan szerezhető be az internetről. Másféle mobiltelefon esetében is megrendelhető.