Aszalt szilva szezonon kívül is kapható

Aszalt szilva

Bár most még élvezhetjük a friss szilva édes zamatát, gondolni kell az őszi, téli, sőt, a tavaszi és kora nyári időszakra is, amikor nem terem ez a remek gyümölcs. Érdemes lekvárt, befőttet készíteni belőle és ha van hozzá eszköz, akkor az aszalásba is megéri belefogni.

Szerencsére, ha nincs idő vagy megfelelő felszerelés, akkor minőségi aszalt szilva megvásárolható vagy interneten keresztül megrendelhető. Például a bulkshop.hu webáruházban fél kilogramm aszalt szilva mindössze 1000 Forintért cserébe rendelhető meg, így soha nem ütközik akadályba, hogy elmajszoljunk néhány ízletes gyümölcsöt.

Sőt, ha sütni támad kedvünk vagy valamilyen szilvás ételre vágyunk, akkor sem kell elkeseredni, mert a Bulkshop révén az aszalt szilva már a küszöbünkön lesz, mire előkészítenénk a többi hozzávalót. Ha pedig még valami hiányzik a sütéshez, főzéshez, akkor ugyanitt ezt is lehet pótolni, hiszen az aszalt szilva mellett, különféle lisztek, édesítők és olajok is kaphatóak. Amíg házhoz jön az áru, addig felhasználási tippeket olvashatunk.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.