Új kgfb törvényt szavazott meg a magyar Országgyűlés

Kgfb

Most éljük annak az időszakát, amikor bárki bárhol megkötheti gépkocsija kötelező felelősség biztosítását. Jövőre már másképpen lesz minden, hiszen hatályba lép az új kgfb törvény. Ennek értelmében már szabadabban lehet majd a piacon mozogni, mint biztosítást kötő gépkocsi tulajdonos.

Az új kgfb törvény valójában kicsit nyitni, liberalizálni fogja a piacot. Nem lesz annyira megkötve sem a biztosító társaságok, sem pedig a gépkocsi tulajdonosok keze. Ha valaki év közben talál kedvezőbb ajánlatot, akkor bátran válthat, sőt a biztosító társaságok is év közben változtathatják az áraikat.

Ha érdekli, hogy milyenek lesznek a szabályozások az új kgfb törvény értelmében, akkor nézze meg az interneten, mert nagyon sok információt talál már erről. Most még ki kell használni azokat a lehetőségeket, melyeket a kötelező biztosítási kampány nyújt és igényelhetjük a nekünk legkedvezőbbet. Már csak idén árasztják el a biztosítási cégek az ügyfeleket kedvezőbbnél kedvezőbb lehetőségekkel, jövőre, ahogyan az új kgfb törvény hatályba lép, már év közben is találhatunk nagyon jó ajánlatokat, de nem lesz olyan, mint most, hogy szinte hadjárat folyik a gépkocsi tulajdonosokért.

Olvasson el minden lényeges információt arról, hogy most milyen ajánlatok vannak és milyenek várhatóak az új kgfb törvény után!