Titkos ajándékötletek karácsonyra a gyermekeknek

Remek ajándékötletek karácsonyra
Remek ajándékötletek karácsonyra

A karácsonyfa alatt nem mindig az adja a legnagyobb boldogságot, hogy mit kap, hanem inkább az, hogy nézheti mekkora örömet okoz a saját ajándékával a szeretteinek. Az igazi meglepetés okozásához az ajándékötletek karácsonyra titokban kell maradjanak egészen a csomag felbontásáig.

Csak így lehet igazi meglepetést okozni. Természetesen azok a gyermekek, aki már rájöttek, hogy nincs Jézuska és a szüleik veszik meg a meglepetéseket, mindent megtesznek azért, hogy ezek az ajándékötletek karácsonyra idő előtt kiderüljenek.

Elég leleményesek, kíváncsiak és kitartóak szoktak lenni a gyerkőcök a meglepetések felkutatásában. Ezért is érdemes jól elrejteni azokat, lehetőleg nem a saját lakásban, hanem valamelyik rokonnál.

Az is egyfajta megoldás lehet, hogy az ajándékötletek karácsonyra csak egy listán szerepeljenek, egészen a legutolsó pillanatig. Vagyis csak akkor veszik meg azokat, amikor már nagyon közel van az ünnep ideje. Igaz, hogy ez rizikósabb, mint az előző javaslat, de vannak, akik erre a módszerre esküsznek.