Telefonos szolgáltatások az Inviteltől

Telefonos szolgáltatások az Inviteltől
Telefonos szolgáltatások az Inviteltől

Hétköznapjainkban már teljesen megszokott dolog a telefonálás. Lassan úgy érezhetjük, ha nem akkor és ott hívhatnánk barátainkat, családtagjainkat, ügyfeleinket, amikor akarnánk, nem is tudnánk létezni. Olyan beépülő természetes szolgáltatás, amiről senki sem mondana le szívesen. Épp ezért a telefonos szolgáltatások köre folyamatosan bővül az Invitel palettáján. Folyamatosan azt szeretnék elérni, hogy meglévő és leendő ügyfeleiket minél természetesebb módon, minél széles skálán tudják kiszolgálni. Az emberek különbözőek, a társadalmi csoportosulások is jól láthatóan elkülönülnek, ezért van szükség arra, hogy csomagokba, úgymond opciókba rendezve minden célcsoport megtalálja a számára ideális telefonos szolgáltatást. Ezzel kapcsolatban elmondhatjuk, hogy az Invitel magasan veri a lécet, hisz változatos, jól elkülöníthető szolgáltatáscsomagokat kínál mindenki számára.

Az extra szolgáltatások, mint például a Start Plusz, valamennyi hasonló Inviteles előfizetőt díjmentesen lehet tárcsázni vezetékes telefonon éjjel és nappal egyaránt.

Hasonló szolgáltatáscsomag a Start Plusz Extra, annyi különbséggel, hogy az Inviteles előfizetők mellett bármilyen más belföldi vezetékes szám is díjmentesen hívható egy bizonyos kedvezményes időszakban, ami este 6-tól, reggel 7-ig tart, valamint hétvégén egész nap.

A Start Max telefonos opcióval pedig az Inviteles előfizetők hívása mellett, minden belföldi vezetékes szám csúcs –és kedvezményes időszakban díjmentesen tárcsázható.

Aki pedig gyakran hív mobilszámot, nem csak vezetékes telefonszámot, annak kiváló lehet a Beszédes mobil opció, amivel mindössze 19Ft/perc hívhatja ismerőseit mobilon! Emellett az internet előfizetés az Inviteltől azért is számít jó döntésnek, mert látszik, hogy a szolgáltató több, különböző kedvezménnyel próbálja elérni lakossági ügyfeleit, emellett olyan opciókat és csomagokat kínál, amiben mindenki megtalálja a számára ideálisat.

Bővebb információért látogasson el a www.invitel.hu weboldalra!