Szépségvitamin az egészséges szépségért

Szépségvitamin
Szépségvitamin

Rengeteg olyan vitamin és ásványi anyag létezik, amely bizonyítottan kedvező hatással van szervezetünkre. A Szépségvitaminokat pedig pontosan úgy állították össze, hogy eme hatóanyagok megfelelő kombinációjával segítsenek kiemelni külső és belső szépségünket.

Hajunk egészségéért

Az A-vitamin antioxidáns hatású így hozzájárul hajunk egészségének megőrzéséhez. Hatására a haj sima és bársonyos lesz. A B-vitaminok erősítik és táplálják a hajat, szabályozzák a faggyútermelést és segítenek a gyulladások kivédésében. A C-és E-vitamin antioxidánsként növelik a haj ellenálló képességét és széppé teszik a hajat.

Bőrünk szépségének megőrzéséért

A C-vitamin nagyon fontos a bőröregedés gátlás szempontjából is. A cink többek között az új sejtek képzésében játszik jelentős szerepet. Az A-vitamin antioxidáns hatása mellett a bőrszárazság leküzdésében is segítségünkre van.

Körmeink védelmében

A-és B-vitamin hiányában a köröm törékennyé, függőleges vagy vízszintes irányban barázdálttá válhat. A kevés C-vitamin a körömágy beszakadozását okozhatja.

A jótékony hatások ismerete mellett szem előtt kell tartanunk, hogy a szükséges anyagok a megfelelő mennyiségben kerüljenek a szervezetünkbe. A Biovanneplus Szépségvitaminban mindezek a napi ajánlott mennyiségben vannak jelen, ezen kívül megfelelő kombinációjuk segítségével egymás hatását is erősítik. A hozzáadott Szőlőmag kivonat és Ligetszépe olaj hatására pedig további előnyös hatásokat is tapasztalhatunk.