Sohasem elhanyagolhatóak a bejárati ajtó méretek

Bejárati ajtó méretek

Ha a bejárati nyílászárókról van szó, akkor a vevő nem téved, ha az újszerű, nagyon kedvelt DTP biztonsági fajtát veszi meg. A DTP bejárati ajtó méretek igencsak fontos szempontok a vásárlásnál, ezért ezeket nem szabad elhanyagolni.

Persze, a hozzáértők tudják, hogy a DTP biztonsági ajtó­k mindegyike sajátos méretvételezéssel és annak megfelelő gyártásával készül. Sok más, ezen a területen tevékenykedő vállalkozás, amelyek a biztonsági ajtó gyártóval és forgalmazóval foglalkoznak, nem törődnek az egyedi méretezéssel, és alapként a sorozatgyártásban készülő standard méretet tekintik.

Pedig ekkor a bejárati ajtó méretek nem lehetnek megszokottak, főleg, ha egyedibb fajtáról van szó. A sajátos bejárati ajtó méretek segítségével igen könnyen elkerülhető, hogy feleslegesen falbontásra vagy -toldásra legyen szükség a háznál, aminek nagyon örülnek azok, akik nemrég újították fel a belső és külső részt. A bejárati ajtó méretek révén tehát adott a magas biztonsági szint és a telepítéssel járó bajok csökkenése is.