Sajátos tárgy a csatos üveg

Csatos üveg
Csatos üveg

Manapság már a szeszes italok elhelyezését tekintve nem mindig bizonyul megfelelőnek és esztétikusnak a megszokott kupak.

Egyre többen döntenek inkább a parafadugós vagy csatos üveg termékek mellett, amelyek nemcsak célszerűek, hanem igazán esztétikusak is. Természetesen, ezek közül egyiket sem tudja garantálni a mai napig sokak által használt pillepalack, amelyik nemcsak csúnya, hanem kismértékben egészségtelen is.

Mindenképp tudni kell, hogy ez az anyag csak több millió év után bomlik le a környezetben, veszélyeztetve ezzel az állat- és a növényvilágot. Arról nem is beszélve, hogy a kreálása során rengeteg vegyi anyagra van szükség. Ezzel szemben az üveg szinte természetes anyagokból készül, akárcsak a homok.

Mindenképp említést érdemes az egyedi csat tartozék is, ami roppant sajátossá teszi az adott tárolót. Ezért is szeretik olyan sokan a csatos üveg eszközt, amelyik remekül mutat a lakás nappalijában, ebédlőjében vagy épp az előszobájában. Mivel a roppant elegáns csatos üveg jól is néz ki, ezért sokan dekorációs elemként tekintenek erre a tárgyra.