Porcelán vagy zselé: az örök műköröm kérdés!

Zselék előnyei
Zselék előnyei

Talán Ön is elgondolkodott már azon, hogyan kellene elkészíttetnie a körmeit. Nem könnyű eldönteni, hogy a zselé vagy a felrakható műköröm lenne a jobb megoldás, hiszen több szempontot is figyelembe kell venni az elkészítés során. Azonban a zselék előnyei kezdenek egyre feltűnőbbé válni, hiszen a segítségüknek köszönhetően, rövidebb idő alatt érhető el a kitűzött cél. Mivel az anyag az UV lámpa alatt tud megkötni, ezért erre is szükség lesz a körmök megalkotása során.

Nem árt a gyakorlat, hiszen a helytelen felvitel ebben az esetben is problémákat okozhat. A tartósság is a zselék mellett szól, hiszen a körmök sokáig hibátlanok maradnak. Sokan teszik fel azt a kérdést, hogy vajon mennyi ideig marad fenn az anyag a kívánt felületen, de erre sajnos nem lehet egyértelmű választ adni. Nagyon sokat számít az építés minősége, de a külső hatásokat sem hagyhatjuk figyelem nélkül.

A zselék előnyei ezzel még nem értek véget, hiszen nagyon egyszerű megtanulni az alkalmazásukat. Ma már rengetegen döntenek úgy, hogy kitanulják ezt a mesterséget, azonban a gyakorlat is nagyon fontos szerepet játszik. Semmiképpen nem szabad elmenni olyan manikűröshöz, akinek még nincs elegendő tapasztalta, mert ennek csak ritkán van jó vége. Ugyanakkor azt is hozzá kell tenni, hogy mindenkinek más igényei vannak a körömépítés terén, ezért nehéz meghatározni, hogy kinek mi lenne a jobb választás. A zselék előnyei mindenesetre vitathatatlanok, hiszen nem nehéz velük dolgozni. Ha szeretné kipróbálni, akkor látogasson el a diamondnails.hu oldalra, mert itt mindig lehetőség nyílik a rendelésre!

Érdemes lenne minél több típust kipróbálni, mert így rájöhetne arra, hogy melyik lenne a legjobb választás. A zselék előnyei között megemlíthető még az olcsóság is, hiszen nem kell sok pénzt kifizetnie a vásárlásért cserébe. A webáruház rövid időn belül kiküldi majd a csomagot, ezért hamarosan kipróbálhatja a kiváló minőségű termékeket. Amennyiben ügyesen keni fel a rétegeket, akkor igazán tartós eredményre számíthat.