Óvatosan a konyakkal, mert itatja magát!

Óvatosan a konyakkal!
Óvatosan a konyakkal!

Az emberek alig várják, hogy eljöjjön végre a nyári szabadságok ideje és élvezhessék a megérdemelt pihenést. Ebben a megbolondult, kapkodó világban fontos, hogy legyenek periódusok, amikor a világtól elzártan, telefon, TV, rádió nélkül, teljes felszabadulást élvezhessen az ember.

 

Ilyenkor szűk baráti körben, egy finom konyak mellett lehet beszélgetni, társalogni, pihenni. Az sem baj, ha teljes magányban kortyolgatja az édeskés italt, csak ilyenkor jó figyelemmel kísérni az üveg tartalmát, mert könnyen a fenekére nézhet észrevétlenül.

A konyakkal az a helyzet, hogyha valaki már egyszer megízlelte, akkor nehezen mond le róla. Azon kevés párlatok közé tartozik, amit a hölgyek is szívesen iszogatnak. Enyhén édeskés, gyümölcsös aromájú, egy csepp utóíze sincs és az alkohol maró hatása soha nem jelentkezik. Az eredeti francia konyak ritkán kapható, mivel elég borsos áron kínálják a forgalmazók. Azonban a helyi konyak gyárak is remek minőségű árut hoznak a piacra, amelyeket ajánlott kipróbálni.