Ősztől a Cardo matracok gyógyászati segédeszköznek minősülnek

Cardo matracok
Cardo matracok

2013. decemberétől a Cardo Bútor és Matracgyártó Kft. számos termékét már egészségpénztári kártyára is el lehet számolni. A GYEMSZI (Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet) idén ősszel hivatalos vizsgálata alapján nyilvánította gyógyászati segédeszköznek a Cardo bizonyos matracait. Ez egyáltalán nem meglepő annak fényében, hogy a hazánkban is piacvezető, népszerű gyártó évek óta az egészséges, pihentető alvás szakértőjeként van jelen. a piacon. Matracait számos ortopéd szakorvos ajánlja meglévő vagy megelőzendő gerincproblémák esetére.

A Cardo matracainak titka két dologban rejlik. Egyrészről az Egészség Center nevezetű saját fejlesztésű, a test középső harmadának alátámasztást biztosító része, ami alvás közben is természetes helyzetben tartja a gerincoszlopot, valamint a Cardo Tech rugórendszer, amelyek együttesen teremtik meg az egészséges alvás feltételeit. A besorolással egyben a Cardo matracok magas minőségét is elismerik, valamint az egészségpénztárra való elszámolhatóság révén többek számára válhat elérhetővé.

Az elszámolhatóság körébe tartoznak a Silver, a Gold, a Prémium kategóriás, az iSpace és a Masterpiece matracok, ezeket jelenleg 19 egészségpénztárnál számolják el, de a pénztárak listája folyamatosan bővül. A boltok emellett felvilágosítást is adnak az elszámolás fontos részleteiről, de a gyártó weboldalán is információhoz lehet jutni.

A Cardo időközben a szállodaiparban is hírnevet szerzett magának. 2013-tól a gyártó aHilton szállodák hivatalos matrac és ágy beszállítójává lépett elő, így a Cardo Bútor és Matracgyártó Kft. egész Kelet – és Közép-Európa régióját ellátja.

További információ: http://cardo.hu/hirek/gyogyaszati-segedeszkoz-minositest-kaptak-a-cardo-matracai