Nemzetközi fuvarozás és költöztetés

Fuvarozás
Fuvarozás

Nekünk az sem jelent gondot, ha esetleg nemzetközi utakon kell közlekednünk egy rakománnyal. A nemzetközi költöztetés lebonyolításához minden közlekedésbiztonsági előírásnak megfelelünk és ismeretében vagyunk. Ahol csak lehet, autópályát használunk, ezért tudunk a fuvarozás közben a rakománnyal mielőbb célba érni. A részletek megbeszéléséhez hívja a weboldalunkon található telefonszámot!

Az oldalon egy ár kalkulátort is talál, amelyik egy hozzávetőleges árkalkulációt készít. Azonban, a pontosításhoz mindenképp megbeszélés szükséges. Előfordulnak olyan esetek, amikor a megrendelő, a „én úgy gondoltam” vagy „én azt hittem” elképzeléssel olyan megoldásban gondolkodik, ami nem, vagy csak nehezen kivitelezhető illetve igen költséges.

Ezért biztosabb a személyes megbeszélés, akár telefonon is. A költöztetés és fuvarozás nekünk mindennapos feladat, tehát gyakorlottak vagyunk a szakmában, éppen ezért örülünk, ha a gyakorlati megvalósítást ránk bízzák. Természetesen mi is mindig tanulunk és örülünk a fuvarozással kapcsolatos jó és használható ötleteknek.