A mobilflotta révén többet telefonálhat

Mobilflotta

A telekommunikáció fejlődésével számos szolgáltató is megjelent ezen a gyorsan fejlődő és változó piacon. A telefonálási szokásunknak megfelelően fizetendő díjak azonban mindig kritikus tényezők a havi költségvetésünk szempontjából.

Biztosan mindenki szeretne többet telefonálni, több kedvezményt igénybe venni, esetleg többet internetezni adott havidíjért cserébe. A mobilflotta tagság pont ezeket az előnyöket nyújtja Önnek, oly módon, hogy Ön, mint magánszemély a flottakedvezményekre ugyanúgy jogosult lesz, mint a nagyvállalatok.

Ehhez nem kell mást tennie, mint felkeresni a mobilflottacentrum.hu oldalát és tájékozódjon lehetőségeiről. Keresse fel munkatársainkat, akik rövid felmérés után ajánlatot adnak Önnek, a megadott információk alapján!

Így Ön a mobilflotta tagként legoptimálisabb lehetőséget kapja, alacsony havidíjért cserébe, amelyhez további extra kedvezményeket is kap automatikusan. Hívja ismerőseit, rokonait nulla forintos perdíjért, vagy internetezzen többet a mobilflotta szolgáltatásért járó kedvezmények keretén belül!