Miről árulkodik a golyóstoll?

Golyóstoll, mint szóróajándék
Golyóstoll, mint szóróajándék

Mindnyájunk életében vannak olyan tárgyak, amelyek észrevétlenül lapulnak meg a táskában, kabátzsebben, otthonainkban. Jelenlétük szinte észrevehetetlen, de hiányuk sokszor bosszúságot okozhat. Pontosan ilyen a golyóstoll is. Sok esetben csak egyszerű tárgyak, amelyek körülvesznek, de jellegzetességeik által felértékelődhetnek.

Gondoljon csak bele, milyen amikor a kedvenc írószerét veszi kézbe! Különlegesebb a színe, formája, anyaga miatt, vagy csupán azt szereti, ahogy ír. Golyóstoll ajándékba nem a leggyakoribb tárgy, de annál népszerűbb szóróajándék. Egy vállalat igényeit több szempontból kielégíti, hiszen nagyobb mennyiségben rendelhető, osztogatható.

Nem is gondolnánk, hogy egy ilyen egyszerű tárgy, mennyi mindent elárulhat a megrendelőről. Beszédes lehet a golyóstoll minősége, dizájnja. Ha jó minőségű, akkor azt sugallhatja, hogy a cég ad a színvonalra. A formája elárulhatja, hogy mennyire kreatív a vállalat, ahonnan a golyóstoll származik. Ha újrahasznosított anyagokból készül, valószínűsíthető, hogy a cég politikájához hozzátartozik a környezettudatosság.