Mire van szüksége a francia munka végzéséhez?

Francia munka
Francia munka

„Annyi ember vagy, ahány nyelvet beszélsz”, tartja a régi közmondás. Idegen nyelvet tanulni mindenképpen hasznos dolog több szempontból is. Utazások során is jól jön, és könnyebb elhelyezkedni is egy jó munkahelyen, ha ismerünk egy idegen nyelvet. http://entity.hu/munkat-kinal/21782-ugyfelkapcsolati-munkatars-francia-nyelven.html

Itt van mindjárt egy álláshirdetés a hoppámuzeum.hu weboldalon, ahol francia munka végzésre keresnek embereket. A mi térségünkben a francia nyelv nem olyan divatos, nagyon kevesen beszélik megfelelő szinten. Az a kevés ember, aki jól beszéli a nyelvet, hamar el tud helyezkedni különböző fordítóirodákban, francia érdekeltségű cégeknél vagy iskolákban franciatanárként.

A fent említett honlapon meghirdetett francia munka akár másodállásként is végezhető, hiszen otthoni munkáról van szó. Cikkeket kell írni francia nyelven, és azt regisztrálni különböző honlapokon. A francia munka végzéséhez tehát a nyelvtudáson kívül szükség van még a számítógép felhasználói szintű ismeretére és némi kreativitásra is. A munka elkezdése előtt minden szükséges ismeretet megkap egy rövid tanfolyam keretében.