Minden téren kifogástalan az SDS Max vésőszár

SDS Max vésőszár
SDS Max vésőszár

A vakolatbontás tartós és profi szerszámokkal relatíve egyszerű, azonban ezeknek a hiányában már egy igen nehéz feladat előtt áll a szakember. A hozzáértőknek eszük ágában sincs az SDS Max vésőszár és az ahhoz passzoló vésőgép hiányában nekikezdeni a munkának.

Ez érthető is, hiszen csakis ezzel a kettővel garantálható a gördülékeny munka, a fáradtságtól mentes haladás és az a végeredmény, amivel maximálisan elégedett lehet az ember. A SDS Max vésőszár épp úgy passzol egy bivalyerős, mint egy kisebb, kompakt külsővel bíró gépbe.

Csakis egy olyan SDS Max vésőszár jöhet szóba, amelyik sajátos edzési eljárással készült, illetve rendelkezik a megfelelő vésőél kialakítással. Mindez biztosítja a megszokottnál sokkal gyorsabb munkavégzést és természetesen a hosszabb élettartamot egyaránt.

Érdemes az RTec technológiával gyártott SDS Max vésőszár mellett dönteni, hiszen az ezáltal készített reflexiós zónák segítenek ütési erővé alakítani a visszaütési energiát. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a csavart önélező él kötelező a hegyes véső esetében, hiszen csakis így adott a jobb alaktartás, még a legnehezebb munkák esetében is. Ennek köszönhetően nem kell tartani az elakadástól és a nehéz, hosszantartó munkától.

A lakásfelújításkor kell a forgólézer és a Bosch lézer állvány

Amikor egy építkezésről, felújításról van szó, a precizitás első helyen van. Ezért kell az a forgólézer és stabilitást garantáló Bosch lézer állvány, amelyikkel sokkal könnyebben lehet dolgozni, illetve a szükséges pontosság is biztosított. A Bosch robusztus és könnyen használható forgólézerei révén, beltéri és kültéri munkáknál is minden kézben tartható, akár 500 m-es munkaterületen is.

Természetesen nagyobb munkaterület esetében már elengedhetetlen a Bosch lézer állvány is, amire bármikor rá lehet tenni a terméket. Ez adja meg azt a stabilitást, aminek köszönhetően a kellék tökéletes munkát tud végezni. A Bosch lézer állvány nyilván épp olyan hatékonyan alkalmazható kültéren, akárcsak beltéren. A kültéri használatot a lézer vevőegység teszi könnyebbé egyes modelleknél.