Megfizethető mozis élmény a LED projektorral

LED projektor
LED projektor

Szeretné széles vásznon nézni a filmeket az otthonában is? Ez nem álom többé! A LED projektor segítségével bármikor mozivá varázsolhatja a nappalit. Az EXCELV CL720D mindent tud, amit egy ilyen kütyütől elvárhat. A külseje matt fekete borítást kapott, ami nem annyira vonzza az ujjlenyomatot, mint az elődei.

Hasonló kialakítású, mint bármelyik másik projektor, bár méretét tekintve lényegesen nagyobb, mint az átlag. Az objektív a készülék elején van, a távirányító érzékelő illetve a két 5W-os hangszóró az oldalán helyezkedik el.

A csatlakozók a LED projektor hátulján találhatóak: a hangkimenet, kompozit AV, Y / PB / PR, 2 db USB port, VGA, 2 db HDMI port, digitális TV-bemenet, tápellátás csatlakozója, hálózati kapcsoló és a trapézkorrekció állító.

A felső részen találhatóak a vezérlőgombok és a menü, bár ezeket ritkán kell majd használni, hiszen távirányító is tartozik a projektorhoz. Alul két állítható láb biztosítja az eszköz stabilitását. A LED projektor Full HD képet tud vetíteni 720 pixellel, ami a mozizás benyomását keltheti.