Márkás aláöltözet kedvező áron

Munkaruha aláöltözet
Munkaruha aláöltözet

Számos munkás dolgozik nagyon hideg körülmények között és nemcsak télen a kint dolgozókra kell itt gondolni, hanem például a különböző élelmiszerekkel foglalkozó gyárak munkásaira is. Számukra a megfelelő munkaruha részét képezi az aláöltözet is, ami plusz védelmet biztosít a szélsőséges hőmérséklet ellen.

Az aláöltözet általában egy testhezálló pólóból és egy szintén sztreccses nadrágból áll, amelyek antibakteriális anyaga magas hőszigetelő és nedvesség elvezető képességgel bír. Ezt a praktikus kiegészítőt a grandis.hu webáruházban is megvásárolhatjuk, ahol a Diadora Utility magas színvonalú termékei közül lehet válogatni.

Jelenleg három különböző felső és két alsó modell áll rendelkezésre, amelyek között, jelentős kedvezménnyel kínált aláöltözet típusok is megtalálhatóak. Látogasson el most a grandis.hu munka- és munkavédelmi ruha webáruházba, ahol a Diadora Utility L.UNIT felsőt 14.990 Ft helyett, 3.750 Ft és a Diadora Utility Lady Unique alsót pedig 12.500 Ft helyett, 6.250 Ft ellenében rendelheti meg!