Lomtalanítás a felesleges dolgok eltüntetéséhez

Lomtalanítás
Lomtalanítás

Ismeri a kétéves szabályt, ami a lomokat illeti? Nos, ez tulajdonképpen arról szól, hogy amelyik terméket nem alkalmazza, nem használja, nem veszi fel már közel két éve, akkor azt már valószínű, hogy nem is fogja. A lomtalanítás lényege a régóta nem használt tárgyak kiszelektálása. A lomok elszállítása és eltávolítása egy szakszerű csapat segítségével is történhet, akik megbízhatóak és mindenekfelett szakértőnek számítanak a témában.

A Servitus csapat többféle szolgáltatást nyújt, amiben megemlíthetjük a tehertaxit, a népszerű költöztetést, a bútorszerelést, a raktározást és a lomtalanítást is. Az ügyfélszolgálat egész nap elérhető, tehát 0-24 óráig lehet hívni őket. Higgye el, amit a Servitus kilomtalanít, az nem kerül ki újra az út szélére.

Ezen felül a lomtalanításra ítélt dolgokat hivatalos szemétlerakókba szállítják el, ahol feldolgozásra kerülnek majd. Amennyiben Ön éghető bútorokat tett ki az út szélére, akkor azt a szakemberek elszállítják olyan rászoruló családok számára, akiknek óriási szükségük van télen a fára. Nagyon sokan az illegális szemétlerakást választják ahelyett, hogy elszállítatnák nem használt tárgyaikat a hivatásos szakemberekkel.

Az illegális szemétlerakás egyrészt roppant mód embertelen megoldás, másrészt pedig a törvény is bünteti. A lomtalanítás időpontjait a városok és a települések önkormányzatai mindig előre megírják, így fel tud készülni az ember és össze tudja szedni a már nem szükséges dolgokat. A Servitus munkásságáról és a különböző szolgáltatásokról még több információt találhat a koltozetes-szallitas-s-transport.hu weboldalon. Lépjen be Ön is!