Légtechnikai csövek, komplett rendszerek telejs kivitelezéssel

Ventilation pipes
Ventilation pipes

Ha megoldást keres üzemének, gyártócsarnokának szellőztető berendezéseire – mert sok problémát okoz a szálló por (gyakori a takarítások miatti leállás, vagy a por okozta műszaki problémák), vagy mert kötik a környezetvédelmi előírások – akkor ismerje meg a mi megoldásainkat is. Új gyártócsarnokunknak köszönhetően már rövid határidővel is vállaljuk légtechnikai csövek, komplett porelszívó rendszerek tervezését, engedélyeztetését, legyártását, beüzemelését.

Tapasztalt munkatársaink a helyi körülményekhez igazodva megkeresik az ön igényeinek leginkább megfelelő megoldásokat. Rendszereink nem csak a levegő szállítására alkalmasak, hanem fa, műanyag, fém, szén porait, forgácsait is eltávolítják a helyiségekből. Nálunk személyre szabottan, a helyi sajátosságokat is figyelembe véve – és nem csak a szabványos méretekben – készülnek a légtechnikai csövek, hiszen így biztosan a legoptimálisabb lesz a hely kihasználása, a teljesítmény, stb.

A mi szakembereinknél a tervezés során nem az a fő szempont, hogy milyen csöveket, idomokat tudnak beszerezni, hanem a hatékony és gazdaságos működtetés. Modern gépeinknek köszönhetően akár 800 mm átmérőig tudunk 0,7-1,5 mm vastagságú lemezeket megmunkálni. Ha légtechnikai beruházást tervez, és felveszi velünk a kapcsolatot, akkor a pályázatfigyelésben is tudunk segítséget nyújtani.

Honlapunkon egyéb szolgáltatásainkat is megismerheti, referenciánkat megtekintheti. Porelszívás, hulladékhasznosítás, festékködelszívás, apríték tüzelésű kazánok, brikettálók csak néhány tevékenység a szolgáltatásaink közül.