Ki részesülhet a CSOK ajánlataiban?

Ki részesülhet a CSOK támogatásban?
Ki részesülhet a CSOK támogatásban?

Ismeri a Családi Otthonteremtési Kedvezmény legújabb módosításait? A CSOK az idei év elejétől kezdve, számos újítást vezetett be a támogatásra jogosultakat illetően. Idetartozik például az is, hogy a maximális összeg, ami igényelhető, nem kevesebb, mint 10 millió Forint. Ennek a feltétele, hogy már legyen 3 gyermek a családban, de ha még nincs, akkor is részesülhet a támogatásban, bizonyos feltételek mellett.

Egyaránt részesülhet új vagy használt lakás vásárlására kiállított támogatásban, de építésre vagy bővítésre is alkalmas a CSOK összege. Az oldalra kattintva, a többi változtatást is alaposabban megismerheti, ráadásul aki még nem ismeri a folyamatot, annak részletes bemutatásra kerül, szintén itt.

Mindenképp érdemes élni ezzel a lehetőséggel, hiszen nem minden család áll olyan anyagi helyzetben, aminek következtében önerőből tud ingatlant vásárolni. Ha szeretné megismerni a CSOK terén bevezetett változtatásokat, esetleg igényelné ezt a támogatást, kezdő lépésként vegye fel a kapcsolatot a weboldallal!