Jó tulajdonságokkal bír a 175 65 R14 nyári gumi

175 65 R14 nyári gumi

Mivel a Magyarországon az időjárási viszonyok miatt a nyári abroncsot használja az ember a legtöbbet, ezért érthető okok miatt ez kell nívós legyen. Már a tavasz első hónapjában felkerülhet a 175 65 R14 nyári gumi, amivel aztán biztonságosabban vezethet a sofőr, mint például a télivel, ami jó időben nagyon zajossá válik, gyorsabban is kopik és nem is adja meg azt a tapadást a száraz, forró aszfalton, amire szükség van.

Kétségtelen, hogy egy márkásabb 175 65 R14 nyári gumi biztonságos és kényelmes vezetést tud garantálni a melegebb hónapokban, ugyanis ez direkt ilyen vezetési körülményekre lett tervezve. Tesztek is számtalanszor igazolták már, hogy a 175 65 R14 nyári gumi a speciális anyagösszetételének köszönhetően kifejezetten jó tapadást biztosít a 7 Celsius-fok fölött.

Természetesen nem hagyja cserben a sofőrt a legnagyobb kánikulában sem, amikor az aszfalt nagyon felmelegedett. Az 175 65 R14 nyári gumi megvehető a szaküzletekben, azonban aki kedvező árakra vágyik és bő kínálatra, tekintse meg inkább egy ismertebb webshop felhozatalát.