Hősugárzók széles választéka

Energiatakarékos hősugárzók

Gyakran előfordul, hogy a vezetékes központi fűtés önmagában nem elegendő egy épület felfűtéséhez. Ebben az esetben olyan hatékony alternatív megoldást kell találni, ami gazdaságosan orvosolja az adott problémát.

A hideg, hűvös helyeken gyorsan kihűlnek a falak, lecsapódik a pára, ami elősegíti a penész kialakulását. A hősugárzók azonban megfelelő hőmérsékletet varázsolnak az adott helyiségen belül, ahol elhelyezésre kerülnek.

Ipari környezetben is előszeretettel használják ezeket a berendezéseket, mivel elősegítik a száradás folyamatát, aminek jelentős hatása van a végeredményre, illetve a határidőre nézve. Az építkezéseken, raktárokban, csarnokokban használt modelleknek a teljesítménye jóval nagyobb, mint az otthoni környezetben alkalmazott modelleké.

Ebből a szempontból a Trotec hősugárzó kiváló választásnak bizonyulhat, mivel a paramentesito.hu kínálatában megtalálhatóak egyaránt az otthoni és ipari változatok. A technológiát is érdemes figyelembe venni, mert nem mindegy, hogy egy kerámiabetétes darabra vagy infrasugárzóra esik a választás.