Hajfixáló széles választéka a Brelilnél

Hatékony hajfixáló

A Brelil az egyik legkedveltebb hajápolással foglalkozó termékcsalád Magyarországon. A márkanév alá tartozó termékek széles kínálatában mindenki megtalálja a legjobbakat: általános és gyógy-samponokat, szérumokat, ampullákat, styling-termékeket, hajmaszkokat, festékeket és színezőket.

A styling terén nagy klasszikus a hajfixáló, legyen szó zseléről, lakkról vagy éppen habról. A cél ugyanaz, tartós frizurát varázsolni férfinak és nőnek egyaránt. Olyat, amit bátran hordhat egész nap és estére sem válik lapossá, elnyűtté. A kerek arcúak szívesen magasítják a frizurájukat a homlokuk fölé, ezzel is karcsúsítva az arcéleket. Ehhez azonban olyan hajfixáló készítményekre van szükség, amelyek valóban tartják a kialakított frizurát. Kínáltunkban könnyen megleli a tökéletes készítményt.

A hajfixáló erősségére is érdemes odafigyelni, az 1-től 5-ig terjedő skála jelzi, mennyire strong termékről van szó. Bizonyos zselék vagy habok egyenes, mások göndörre javallottak felvinni. A lakkok terén pedig érdemes parabén-mentest választani vagy hajtógáz nélkülieket.