Gyógyszeradagoló minden korosztálynak

Biztonságos gyógyszeradagoló
Biztonságos gyógyszeradagoló

A gyógyszerfogyasztás napjainkban egyre nagyobb és egyre szélesebb körű. Szinte már mindenki szed valamilyen formában vitaminokat, táplálék kiegészítőket és gyógyszereket.

Vannak, akik többfajtát és eltérő időben fogyasztanak, ezért ezeknek az embereknek segítség lehet a gyógyszeradagoló használata. A gyógyszeradagoló nem rendelkezik semmilyen extra felszereléssel és nagy szaktudás sem kell a használatához. Az eszköz egy szimpla doboz, amiben több tasak található.

Mindegyik tasakon van egyfajta jelzés, például napok vagy órák, napszakok, amikor is az adott pirulát be kell venni. Ez abban segít, hogy nem keverednek a gyógyszerek és nem kell minden alkalommal azon gondolkozni, hogy éppen melyik pirulának van itt az ideje.

Ezek a gyógyszeradagolók kaphatók különböző méretben és természetesen színben. Az, hogy milyen színű, nem befolyásol semmit, de az, hogy mekkora a mérete, már annál inkább, hiszen ha nagyobb, akkor több tasakkal rendelkezik, így több gyógyszer is fog beleférni. Gyógyszeradagolót minden korosztály használhat.