A frottír köntös remek választás

Frottír köntös

Ha a fürdőköpenyt nemcsak otthoni öltözetként szeretnénk viselni, hanem a zuhany alól kiszállva is ezt öltenénk magunkra, akkor érdemes olyat választani, ami valóban jól szívja a vizet és nem hullatja az anyagát. A frottír köntös éppen megfelel ezen szempontoknak, így ha ezt vizesen felvesszük, akkor nem fogjuk elkenni a bőrünkön a vizet és szöszösek sem leszünk.

Azonban, ha egy silány minőségű darab mellett döntünk, akkor ez éppen így fog történni és használata több bosszúságot fog okozni, mint örömet. Hiszen hiába a köntös, ha továbbra is vizesek leszünk és színes anyagdarabok fogják díszíteni a bőrünket. Sőt, nemcsak hiábavaló a viselése, hanem még felesleges is, mert csak hátráltatni fog egy sietős napon.

Tehát csak olyan minőségi példányt érdemes venni, amilyen a frottír köntös is, ami maximálisan felszívja a vizet és garantáltan nem hagy nyomokat rajtunk. Ha pedig már a tulajdonunkban van egy ilyen nívós darab, akkor ajánlott odafigyelni a frottír köntös előírásoknak megfelelő mosására is, mert csak így őrzi meg hosszú időn keresztül a kiemelkedő tulajdonságait.