Folyamatos akciókkal várja Önt a műszaki webáruház!

A Márkabolt.hu
A Márkabolt.hu

Önnel is előfordult már, hogy mosogatás vagy mosás közben romlott el készülék? Ugye milyen bosszantó, amikor nem tudja elvégezni a napi teendőit egy kis meghibásodás miatt? Nem kell egyből mosógépszerelőhöz fordulni, hiszen a Márkabolt.hu oldal képzett szakemberei minden feladatot ellátnak, ami a szereléssel kapcsolatos. A webáruház oldalán minden információt megtalál, ami a szervizeléshez, illetve javításhoz szükséges lehet.

A weboldalon megtalálhatja a szállítási információkat, amelyeket elolvasva máris tisztában lehet a vásárlás menetével is. Az oldalon először is érdemes elvégezni egy regisztrációs folyamatot, ami csupán néhány percet vesz igénybe, majd jelentkezzen be a megadott feltételeknek megfelelően! A Márkabolt.hu weboldalon válogasson kedvére a jobbnál-jobb termékek közül! A kínálatban szerepelnek mosógépek (felül és elől töltős), beépíthető eszközök, hűtőgépek, szabadon álló termékek, tűzhelyek, szárítógépek, porszívók és főzőlap szettek is.

A Márkabolt.hu szakemberei az Ön által kiválasztott terméket rövid időn belül kiszállítják a megadott címre. Nagyon sok esetben lehetősége van két különböző cím megadására a szállítási és a számlázási cím kategóriánál. A legtöbb mosógépre, mosogatógépre és hűtőgépre 10 % kedvezményt biztosítanak. A fővárosban a szállítás hétfőtől egészen szombatig történik, ám Budapest 20 kilométeres körzetében szintén ugyanezzel az adattal kell számolnia.

Vidéken, ami már a fővárostól távolabbra esik, a szállítás Nyugat-Magyarországon hétfőn, szerdán és szombaton történik, míg az ország keleti felén, kedden, csütörtökön és szombaton válik esedékessé. Ezek az információk segítséget nyújtanak abban, hogy mikorra kell otthon lennie, hiszen a kiszállító előtte felhívja, akár fél vagy egy órával is a szállítás napján, amennyiben igényt tart rá. A Márkabolt.hu árucikkei egyszerűen csúcsminőséget képviselnek, ráadásul az árak is igen barátiak. Ha most szeretné lecserélni a konyhai felszerelését, akkor érdemes végignézni az áruház kínálatát.