A fém szúnyogháló előnyei

Fém szúnyogháló

A szúnyogokkal és egyéb rovarokkal elleni védelemben a nyílászárókra szerelt szúnyogháló nélkülözhetetlen eszköz. A fém szúnyogháló hallatán nem kell azonnal vonakodni, ugyanis ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy a háló készül fémötvözetből. A kifejezés utalhat arra is, hogy csupán a keret anyaga fém, a háló ugyanúgy üvegszálas, mint a hagyományos esetekben.

A webáruházban számos fém szúnyoghálót találhat. Ezek rendszerint rendkívül strapabíró, több színben kapható, alumínium keretbe foglalt üvegszálas modellek. Ennek a kialakításnak köszönhetően nem kell attól tartania, hogy a szúnyogháló néhány éven belül tönkremegy.

Az erős napfénynek és az UV sugárzásnak is ellenáll, nem ereszkedik meg és a keret is gond nélkül bírja a mindennapos igénybevételt. A fém szúnyogháló létezik fix és mobil kivitelezésben, igény szerint választható csapó- és tolóajtós változatban. A hagyományoshoz hasonlóan, a fémváz esetén is van lehetőség rolós beépítésre, aminek során azokat egymástól függetlenül használható.