Erkélyajtó emeletes házakhoz

Erkélyajtó
Erkélyajtó

Néhány évtizeddel ezelőtt, sok olyan emeletes ház épült a kisebb városokban és a falvakban, amelyeknek van erkélyük. Cégünk ajtók, ablakok és redőnyök forgalmazásával foglalkozik, így üzletünk kínálatában rengeteg erkélyajtó található. A családi házaknak fontos része az erkély, mivel azt praktikusan berendezhetjük asztalokkal és székekkel.

A nyári napokon kiülhetünk ebédelni a friss levegőre, reggelente kényelmes körülmények között elfogyaszthatjuk kávénkat, megcsodálhatjuk ébredező településünket. Jó választás a nagy üvegfelületű erkélyajtó, mivel a téli napokon meleg otthonunkban ábrándozhatunk, miközben nézzük, miként szállingóznak a hópelyhek. Ha a növényeket ilyen nyílászáró elé helyezzük, akkor biztosíthatjuk a növekedésükhöz szükséges napfényt.

Boltunkban kapható emelő-toló erkélyajtó, a kilincs elfordításával oldal irányba eltolhatjuk az ajtót, az ilyen típusú nyílászárók használatával takarékoskodhatunk a hellyel, hiszen a hagyományos ajtókkal szemben, ezek a tolóajtók nem igényelnek nagy helyet, nem kell szabadon hagynunk a nyílászáró előtti területet. A nagy üvegfelületnek köszönhetően, takarékoskodhatunk az árammal is, mivel a nappali időszakban kellő mennyiségű fény jut otthonunkba, így nem szükséges a lámpák használata. A modern technológia eredményeként, kiváló szigetelésű termékeket kínálunk, ezért egy több négyzetméteres üvegfelületű erkélyajtó választása esetén sem kell attól tartania, hogy túlságosan megemelkedik fűtésköltsége. Otthonát barátságosabbá varázsolhatja egy tolóajtó, ami igazán hasznos lehet minden emeletes házhoz.