Egy pénzügyi tanácsadó beszámolója a megbízhatóság fontosságáról

Pénzügyi tanácsadó
Pénzügyi tanácsadó

a mai posztban leírom a tapasztalataimat a Megbízható Cég tanúsítványról melyet 2 hónapja kaptam készhez. Pénzügyi tanácsadó révén fontos számomra a pozitív megjelenés az ügyfeleim előtt. Amikor felhívtak és közölték velem a hírt, hogy átestem az ügyfelek véleményét vizsgáló vizsgálaton, először azt hittem, hogy valami átverés, de miután utána néztem a dolgoknak úgy döntöttem, hogy átveszem ezt a tanúsítványt, úgy voltam vele mit veszíthetek, ki tudja még jól is jöhet. Nem is bántam meg, szóval úgy gondoltam, hogy megosztom a tapasztalataimat ezzel a tanúsítvánnyal kapcsolatban.

Kezdjük az elején. Miután megrendeltem a tanúsítványt pár napra rá meg is jött a csomag. 4db matricával, amin szerepel a megbízható cég logója, a papír alapú tanúsítvánnyal, a számlával illetve a nyilatkozattal, amiben szerepel, hogy csak egyszeri költségről van szó. Az elején kicsit csodálkoztam, hogy egy ilyen papírt is mellékelnek (általában nem szoktak) de jó ötlet, így mindenki biztos lehet abban, hogy nem akarják átverni. Mind1 lényeg, hogy minden benne volt a csomagban, amit ígértek a telefonban.

Viszont nem tudtam, hogy hol vannak a belépési adatok a weboldalukra, mert hát úgy ígérték, hogy létrehozhatok ott egy elektronikus névjegykártyát, de miután felhívtam őket mondták, hogy a számlán minden belépési adat megtalálható. Így végül teljes volt a csomag. 
Gyorsan fel is léptem a weboldalra szépen megadtam minden információt magamról, a tanúsítványt felakasztottam a falra a matricát a kocsimra. Ezek után már csak figyeltem mit ad nekem ez minden.

2 hónap után mit mondjak, eléggé meg vagyok elégedve a hatásaival. Nem azt mondom, hogy megtízszereződött a forgalmam, de már nem egyszer előfordult, hogy ez alapján talált meg valaki, vagy ez segített valakinek abban, hogy engem válasszon, ami jó érzés. Az én szakmámban nagyon fontos a megbízhatóság és szavahihetőség hisz az ember mégiscsak a pénzét bízza rám. Szóval az én esetemben fontos az ha valaki rám keres az interneten akkor az elsők között találja, hogy a Megbízható Cég tanúsítványával rendelkezem ami pozitív megerősítést tud adni az adott embernek.

Én úgy gondolom, ha az ember reálisan áll hozzá ehhez a tanúsítványhoz, akkor nem fog benne csalódni. Természetesen nem fog drasztikus növekedést eredményezni a forgalomban, de mindig segíthet abban, hogy egy újabb ügyfélre szert tegyünk. A legfontosabb feladata az, hogy az ügyfeleknek egy pozitív megerősítést adjon az adott vállalkozásról, ne kelljen számtalan weboldalt végignézni, hogy biztosak legyünk abban, hogy nincs-e negatív vélemény a vállalkozásról.