Csillagok háborúja könyvek, izgalmas olvasmány

Szórakoztató Csillagok háborúja könyvek a hosszú téli estékre
Szórakoztató Csillagok háborúja könyvek a hosszú téli estékre

Minden Star Wars rajongó az interneten böngészik, bár most már egy kicsit lehiggadva, ugyanis tudják biztosan, hogy lesz új sorozat.

A dátum is szinte biztos, „Az ébredő erő” decemberben a mozikban lesz látható. A rajongók ez alkalommal előnyben vannak, a Csillagok háborúja könyvek sorozatában már megjelent ez a történet is, tehát ez alkalommal a könyv hamarabb a polcokra került mint maga a film.

Ezért elmondható, hogy a rajongók magasra rakták a mércét, nagyon nehéz lesz a filmnek megfelelni az elvárásoknak. De ennek ellenére, valószínűleg nagy kasszasiker lesz, ugyanis ahhoz, hogy véleményt formáljon valaki, legalább egyszer meg kell néznie.

Mindenki egyetért abban, hogy egy film soha nem fogja tudni biztosítani azt az élményt, mintha valaki ugyanazt a történetet könyv formájában elolvassa. A szereplők jellemzése, a helyszínek részletes leírása, arra készteti az olvasót, hogy a könyvet egy ültében kiolvassa. A Csillagok háborúja könyvek is idesorolhatóak és nem fogja megbánni ha kézbe veszi.