CounterStrike Go kések, már a valóságban is!

CounterStrike Go kések

Bizonyos filmek vagy játékok legendává, korszakalkotóvá váltak. Rengeteg ember nézi meg vagy játssza újra és újra, mivel rajong értük. Amennyiben egy olyan tárgyra tehet szert, ami megjelenik bennük, azt ereklyeként őrzi. A Counter Strike Go lövöldözős játékban használható kések most a valóságban is megvásárolhatóak.

Az információ megbízható helyről származik, ez pedig a következő forrás: Konzolok szervize Instagram. A Counter Strike Go-ban a kések a harci felszerelés részét képezik. Hasznosságukhoz nem fér kétség, hiszen amikor a fegyverekből kifogy a golyó, akkor nem marad más eszköz csak a kés, amivel közeli harcokban iktatható ki az ellenség.

Főleg akkor előnyős használni, amikor az ellenség éppen a fegyver megtöltésével van elfoglalva. Ilyenkor nem tud lőni és a kése sincs a kezében. Tehát, bizonyos helyzetekben előnyt jelent a kés. Aki viszont nagy Counter Strike Go rajongó és szeretne a kezében tartani egy valódi példányt az említett késekből, az további információkért keresse meg a fent megjelölt forrást!