Backscan a pontos képért

A minőségi képalkotás Backscan használatával
A minőségi képalkotás Backscan használatával

Rohanó világunkban, gyakran nem szánunk elég időt magunkra. Ez azonban nagyon rossz dolgokhoz is vezethet, amilyen akár a gerincferdülés is lehet. Gyakran annyira nem törődünk vele, hogy csak akkor fordulunk orvoshoz, amikor már tényleg muszáj. Hála a Backscan technológiának, akár tíz-tizenöt perc alatt teljes képet kaphatunk arról, hogy mi van velünk. A budapesti tizenhatodik kerületben, a Hársfavirág utca 50. szám alatt könnyedén elvégzik számunkra ezt a vizsgálatot.

Nagyon minőségi, egy fok pontosságú háromdimenziós képet kaphatunk, akár már hatéves kortól kezdve. Annak köszönhetően, hogy a Backscan nem használ semmilyen röntgensugárzást, ezért a gyermekek esetében is bátran alkalmazható. Nem érdemes megvárni, ameddig már komolyabb bajok és tünetek jönnek elő, hanem menjünk elé a dolgoknak.

A Backscan vizsgálatot Mészáros Ádám (Masszőr, Kinesiotape terapeuta, Nemzetközi Dorn terapeuta, 3D BackScan szakértő, Premium Diet fogyás szakértő) végzi el, akinek a kezeiben teljes biztonságban leszünk. Az alábbi telefonszámon könnyedén bejelentkezhetünk +36-30-487-5590.