Az iRobot Roomba robotporszívó remek társ a takarításban

Az iRobot Roomba robotporszívó használata egyszerű
Az iRobot Roomba robotporszívó használata egyszerű

Gondolkodott már azon, hogy házvezetőnőt bérel fel, aki elvégzi a takarítást és az egyéb háztartási feladatokat, mert Önnek nincs rá ideje? Most az iRobot Roomba robotporszívó személyében kiváló társra találhat a takarításban. Ez a kis házi robot elvégzi Ön helyett a piszkos munkát. A padlóburkolat tisztán tartásával nem lesz több gondja, ha beszerez egy ilyen remek segítséget. Miért fizetne egy takarítónőnek, hogy hetente egy-két alkalommal felporszívózzon vagy kisepregessen, amikor az iRobot Roomba robotporszívó ezt akár midennap elvégzi teljesen ingyen?

Néhány évvel ezelőtt még csak álmodozhattunk arról, hogy a robotok majd elvégzik azokat a feladatokat helyettünk, amiket mi nem szeretünk, vagy nincs rá időnk. Ez azonban ma már nem álom, hanem a valóság. Egy háziasszonynak rengeteg feladata van, a főzéstől kezdve a mosáson át egészen a bevásárlásig. A takarítást azonban már rábízhatja az iRobot Roomba robotporszívóra, így Önnek is jut ideje pihenni.Ez a berendezés nem egy egyszerű háztartási elektromos gép.

Képes önálló döntéseket hozni és kiválasztani a legideálisabb módszert a lakás kitakarítására. Az iRobot Roomba robotporszívó másodpercenként hatvan döntést is képes meghozni. Az érzékelői segítségével kiválóan tud tájékozódni a lakásban. Feltérképezi a helyiségeket, majd a legoptimálisabb útvonalat bejárva alaposan kitakarít. A megnövelt szívóerőnek köszönhetően bármilyen burkolaton képes takarítani, legyen az padlószőnyeg, linóleum, kerámia vagy bármilyen más típusú padló. Ha nincs előtte nagyobb akadály (például egy magas küszöb), akkor a különböző helyiségek között is kiválóan navigál.

Az iRobot Roomba robotporszívó igen csendesen működik, így amíg a berendezés dolgozik, addig Ön akár pihenhet is, vagy megnézheti kedvenc műsorát a televízióban. Értékes bútorait sem kell féltenie, hiszen az iRobot Roomba robotporszívó kipárnázott ütközőinek köszönhetően az esetleges ütközések során sem következik be károsodás. Ez a robot épségét is védi, valamint a berendezési tárgyakét is.